perjantai 10. helmikuuta 2012

Greetings from Kolkata

Moikka vaan kaikki!

Taalla sita nyt ollaan, Kolkatassa. Saavuin tanne eilen klo 8 aamulla. Odottelin etta joku tulisi minua vastaan lentokentalle, koska niin oltiin sovittu, mutta kun ketaan ei viela nakynyt 3 tunnin venailun jalkeen, otin taksin I.I.M.Cn asuntolaan. Asuntolassa minua oli vastassa muita vapaaehtoistyontekijoita (espanjasta, italiasta, tanskasta, asutraaliasta ja belgiasta). No joo, kun vihdoin paasin asuntolalle, minulle annettiin 5 min aikaa valmistauta lahtoon, muut olivat meinaan menossa yhteen outdoor centeriin, eli terveyskeskuseen, jota organisaatio pitaa auki paikallisille joka maanantai ja torstai. Ja sitten olinkin yhtakkia antamassa rokotuksia, mittailemassa verenpaineita ja tekemassa haavahoitoa paikallisille naisille ja lapsille.
Kaytiin porukalla lounastamassa pienessa katuruokalassa,  jonka jalkeen kaytiin viela I.I.M.Cn paatoimistolla.
Paivan paatteksii, lahdin yhden espanjalaisen tyton ja italialaisen tyton kanssa ihastelemaanVictoria Memorailia ja kierrettiin vahan kaupungilla. Kun paastiin takaisin kampille olin aivan poikki 30 tunnin valvomisen jalkeen, joten uni tuli aika akkia ongelmitta.

Tanaan oltiin kaymassa pienessa kylassa, Kalkutan maaseudulla. Kylassa asuville ei ole tarjolla minkaan nakoisia terveyspalveluita taikka koulutus mahdollisuuksia, se oli tosi koyhaa aluetta ja ihmiset asuivat savimajoissa!!! Eli I.I.M.C. tekee tallaisia kaynteja taman kaltaisille alueille, koska he haluavat laajentavat toimintaansa alueille, jossa heidan palveluistaan olisi tarvetta (eli terveyspalvelut ja koulutusmahdollisuudet.)

me and the locals



a little girl at the village we went to

and a little boy

kitchen


bananas

rise



TaTa (moikka Bengaliksi) :)











5 kommenttia:

  1. Fina bilder du har tagit. Låter som om du redan kommit igång efter en lång och ansträngade resa.

    VastaaPoista
  2. Find Bilder Petra. Det verkar som om du redan kommit igång efter en ansträngande resa. Ha det bra.

    VastaaPoista
  3. Petra jag lite gissa att ingen är där och tar emot dig, värka lite oorganiserat de där, tänka sig fast dom lovade!! noh, men huvudsaken att du e framme o allt är bra. Otroliga bilder du har tagit nu rän, och en otrolig första dag har du tydligen haft! :) många kramar

    VastaaPoista
  4. Heippa, hienoja kuvia ja mukavaa tunnelmaa. Paljon tsemppiä myös jatkoon, mukavaa porukkaa siellä tuntuu olevan! t. faster

    VastaaPoista
  5. Hei ! Mielenkiintoisia kuvia, etenkin hieno keittiö! Yllättävän nopeasti olet päässyt vauhtiin siellä ja faciliteetit tuntuvat olevan ok. Ovatko työpäivät pitkiä?

    VastaaPoista