tiistai 14. helmikuuta 2012

Hyvaa yastavanpaivaa!

Moi, hyvaa ystavan paivaa! <3

Jaaha, uusi viikko ja uudet kujeet.. Eilinen paiva vierahti Indoor centerilla. Paasin taas nakemaan hurjan nakoisia palovammoja, kun potilaaksi tuli nainen, jonka sari oli syttynyt tuleen, ruokaa laittaessaan. Naisen takapuoli, reidet ja pohkeet olivat palaneet aika pahasti ja olivat tosi kivuliaan nakoiset.
Eilisien kohokohta oli jalkapallo treenit!!! Mina ja kolme espanjalaista volunteeria lahdettiin noin tunnin ajomatkan paassa sijaitsevaan kylaan, pelaamaan jalkapalloa paikallisten lasten kanssa. Jalkapallojoukkue oli kuulemman real madridin sponsoroima... (saisivat sponssata vahan lisaa, silla varusteet oli aika kaytetyn nakoiset). No joo, lapsia oli paikalla about 35, ihan mini tyyppeja (5-7 vuotiaita) ja vahan vanhempia (8-17). Oli kiva nahda etta paikalla oli myos paljon tyttoja. Mekin paastiin mukaan pelaamaa, oli ihan tosi kiva paasta liikkumaan pitkasta aikaa!!!

Tama paiva kuluikin yhdella Outdoor centerilla, joka sijaitsi jossain maaseudulla. Outdoor centereilla potilaat tulevat laakarin kautta sairaanhoitajan vastaanotolle. Paivassa potilaita saattaa olla noin +/- 300, eli tyoskentely on aika intensiivista. Tanaan hoisin paasaantoisesti vain ihotauteja, taalla nakee monen moista bakteerin tai sienen aiheuttamaa ihottumaa ja haavaumaa. Niita sitten hoidellaan puhdistelemalla kahdella eri aineella ja sitten rasvaamalla eri voiteilla (riippuen mika ihottuma kyseessa).

Marc, Muntsa and the kids
Marc, Muntsa ja lapset


The cutest soccer player ever!
Maailman suloisin jalkapalloilija!


5 kommenttia:

  1. Fina Bilder! Vilken position spelade du? det blev väl ingen utvisning inte :)

    VastaaPoista
  2. Hienoa, että jalkapallo yhdistää sielläkin! Aika hurjat määrät on potilaita.

    VastaaPoista
  3. Iloista ystävänpäivää myös Sinulle Petu!

    VastaaPoista
  4. Hyvää ystävänpäivää Piedro <3 Toivoo eräs (isompi) pallokala från Finska! :)

    VastaaPoista
  5. Hyvää ystävänpäivää serkkuseni <3

    Tosi mielenkiintosta luettavaa! Me vasta perehdyttiin labroissa haavan hoitoon ja sä siellä oot täydessä touhussa... rispekt!
    Toivottavasti oot välttynyt vatsavaivoilta!

    Hyvät jatkot! :)

    VastaaPoista